Historia technika żywności

Historia technika żywności
Nie ma nic bardziej mylnego niż poczucie, że osiągnęło się już wszystko.
 
Dzisiaj w ramach kampanii Szacun dla zawodowców poznasz historię kolejnego bohatera badania Strategie sukcesu. Pani Katarzyna Mojzykiewicz jest mistrzem piekarskim i cukierniczym. Szkołę średnią ukończyła z tytułem zawodowym technik technologii żywności, a następnie uzyskała wyższe wykształcenie na kierunku żywienie człowieka i dietetyka na dzisiejszym Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Pani Katarzyna współprowadzi firmę, w której kontynuuje rodzinne tradycje - pierwszym piekarzem w rodzinie był jej dziadek. Dowiedz się, jak ciekawa może być praca w branży piekarsko-cukierniczej
 
Kliknij >>> Historia technika żywności - Katarzyny Mojzykiewicz
 
Jak co roku Centrum Doradztwa Zawodowego dla Młodzieży włącza się w kampanię Szacun dla Zawodowców, promującą wiedzę o zawodach i kształceniu zawodowym. Skierowana jest głównie do uczniów klas ósmych i ich rodziców, ale także dla pracodawców. Więcej: www.zawodowcy.poznan.pl
Dwa razy w tygodniu publikujemy historie ludzi sukcesu, którzy zechcieli podzielić się z nami swoim refleksjami nad tym, co im pomogło realizować się zawodowo. Historie te zebraliśmy podczas dwóch edycji badań Strategie sukcesu. Ścieżki edukacyjno-zawodowe absolwentów szkół ponadpodstawowych z terenu aglomeracji poznańskiej, zrealizowanych przez Obserwatorium Gospodarki i Rynku Pracy Aglomeracji Poznańskiej: www.cdzdm.pl/PL-H128/raporty-z-badan.html
 

Udostępnij: