Historia technika gastronomii i organizacji usług gastronomicznych

Historia technika gastronomii i organizacji usług gastronomicznych
Żeby nie być takim zwykłym uczniem...
Dzisiaj w ramach kampanii Szacun dla zawodowców poznasz historię kolejnego bohatera badania Strategie sukcesu. Pani Klaudia Jankowska - technik gastronomii i organizacji usług gastronomicznych, laureatka konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej, zwyciężczyni Primerba Cup, uczestniczka Kulinarnego Pucharu Polski. Podczas stażu w Barcelonie doskonaliła swoje umiejętności zawodowe w jednej z renomowanych restauracji cieszącej się prestiżową odznaką – gwiazdką Michelin. Jesteś głodny dodatkowych informacji? Kliknij >>> Historia technika gastronomii i organizacji usług gastronomicznych-Klaudii Jankowskiej
 
Jak co roku Centrum Doradztwa Zawodowego dla Młodzieży włącza się w kampanię Szacun dla Zawodowców, promującą wiedzę o zawodach i kształceniu zawodowym. Skierowana jest głównie do uczniów klas ósmych i ich rodziców, ale także dla pracodawców. Więcej: www.zawodowcy.poznan.pl
Dwa razy w tygodniu publikujemy historie ludzi sukcesu, którzy zechcieli podzielić się z nami swoim refleksjami nad tym, co im pomogło realizować się zawodowo. Historie te zebraliśmy podczas dwóch edycji badań Strategie sukcesu. Ścieżki edukacyjno-zawodowe absolwentów szkół ponadpodstawowych z terenu aglomeracji poznańskiej, zrealizowanych przez Obserwatorium Gospodarki i Rynku Pracy Aglomeracji Poznańskiej: www.cdzdm.pl/PL-H128/raporty-z-badan.html

Udostępnij: